GEMEENTE BELANGEN PRESENTEERT NIEUWE FRACTIEVOORZITTER

GEMEENTE VOORST De fractie van Gemeente Belangen Voorst heeft Miriam Jansen-Greiving uit haar midden gekozen als nieuwe fractievoorzitter nadat Robin Hafkamp zijn vertrek heeft aangekondigd. De geboren Twellonaar kan het raadswerk in Voorst niet meer langer combineren met zijn nieuwe baan als raadsgriffier in de gemeente Heerde en kondigde zijn afscheid aan bij zijn geliefde partij. Een definitief afscheid wordt het overigens niet. Hij verruilt de tijdrovende rol van fractievoorzitter en het raadslidmaatschap voor een plek op de achtergrond als fractieondersteuner en kan zich zo volledig storten op zijn nieuwe baan als griffier. GB heeft veel lof uitgesproken voor het raadswerk van Hafkamp in de afgelopen jaren en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging in onze buurgemeente.

Wilpenaar Miriam Jansen-Greiving zit al zes jaar namens GB in de raad en start dus met een rugzak vol politieke ervaring aan haar nieuwe uitdaging als fractievoorzitter van de lokale partij die diep geworteld is in de Voorster samenleving. Met vijf raadszetels heeft GB de grootste fractie in de Voorster politiek. Miriam is geboren en getogen in Twello en is nu met haar gezin woonachtig in Wilp.

VAN DE STRAAT NAAR DE RAAD

Partijvoorzitter Ton Bultman heeft Robin uitgebreid bedankt, wenst Miriam veel succes en is trots op zijn hardwerkende fractie die dezelfde koers blijft varen. “Wij vertegenwoordigen de inwoners en het bedrijfsleven van de Gemeente Voorst in de gemeenteraad en brengen verhalen van de straat naar de raad. Lokale politiek op inhoud. Dat is wat wij doen. Wij steunen voorstellen die goed zijn en komen met verbeterplannen als het nodig is.’’

 

Reacties zijn gesloten voor dit artikel