Gemeentebelangen op verkiezingsmarkt en bij debatten

Aanstaande vrijdag is GemeenteBelangen wederom aanwezig op de weekmarkt in Twello. Aansluitend vindt ’s avonds het grote lijsttrekkersdebat plaats in de bibliotheek.

VERKIEZINGSMARKT (16 maart)

De eerste tien kandidaten, van de lijstlijst van 48 dames en heren uit alle windstreken van de gemeente Voorst, staan je graag te woord op de markt in Twello. Al je vragen zijn welkom! De kraam van GemeenteBelangen staat op de hoek van de van Ghentstraat. Weet je niet waar dit is? Kom gewoon op de vrolijke tonen van onze draaiorgel af. Naast het verkiezingsprogramma en de GB-flyer, delen wij ook de traditionele gifts uit.

HUIS-AAN-HUIS

Ben je niet in de gelegenheid om naar de markt te komen? Niet getreurd! Deze week verspreiden wij onze verkiezingsflyer ook als bijlage van het Voorster Nieuws.

 

DEBATTEN

In aanloop naar de verkiezingen op 21 maart zijn er nog twee grote debatten tussen alle zeven partijen. U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd!

Het Groot Voorster Lijsttrekkersdebat vindt plaats op vrijdag 16 maart 2018, vanaf 19.30 uur in de bibliotheek (Marktplein 11 ) in Twello.

 

Klik op de link voor de GB-TopTien. Een shortlist uit het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen, de lokale politieke partij die in 2018 haar 40-jarig bestaan viert en al die jaren een grote rol heeft gespeeld in de Voorster samenleving.  StemLokaal.nu

 

Reacties zijn gesloten voor dit artikel