Jeroen voor ’t Hekke nieuw raadslid voor Gemeente Belangen

GEMEENTE VOORST Jeroen voor t Hekke uit Twello is maandag tijdens de raadsvergadering benoemd tot raadslid voor Gemeente Belangen Voorst. Na controle van zijn geloofsbrieven legde hij ten overstaande van burgemeester Paula Jorritsma-Verkade de eed af.

Jeroen staat bekend als een actieve en betrokken inwoner van de gemeente Voorst en zijn verbindende kracht. Voor ’t Hekke staat midden in de samenleving en heeft vele maatschappelijke taken vervuld als vrijwilliger in verschillende functies. De nieuwe man voor GB was tot op heden actief als bestuurslid en staat vanuit die rol al geruime tijd dicht hij de fractie.

WARM GB NEST

De 58 jarige Twellonaar kreeg de voorliefde voor Gemeente Belangen met de paplepel mee want An en Jo, Jeroens ouders, stonden naast de wieg van hem ook aan die van GB. Leden werven, contributie regelen, campagne mee voorbereiden, liters koffie zetten, niets was in huize voor ’t Hekke vreemd of te veel.

Jeroen voor ’t Hekke maakt na het vertrek van Robin Hafkamp de inhoudelijk sterke fractie van Gemeente Belangen weer compleet. GB heeft vijf zetels in de gemeenteraad en heeft daarmee de grootste fractie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel