ARJEN LAGERWEIJ LIJSTTREKKER GEMEENTE BELANGEN VOORST

GEMEENTE VOORST Wethouder Arjen Lagerweij is door de leden van Gemeente Belangen in de gemeente Voorst unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de lokale politieke partij.

GOED GESTEMD

De leden van Gemeente Belangen zijn blij met de keuze. “Wij hebben alle vertrouwen in Arjen als lijsttrekker”, aldus partijvoorzitter Ton Bultman. “Arjen is de afgelopen jaren als wethouder bijzonder succesvol geweest in onze gemeente. Op alle niveaus weet hij wat er speelt.”

Lagerweij zelf reageerde na de bekendmaking: “Het is fijn te weten dat de leden vertrouwen in mij hebben en de manier waarop ik mijn werk doe. Graag zet ik mijn schouders er de komende jaren weer onder om te bouwen aan onze mooie gemeente Voorst.”

LIJST 1

Aan de hand van haar lokale, sociale en ondernemende kernwaarden presenteert Gemeente Belangen de komende weken ook haar verkiezingsprogramma vol frisse ideeën. GB is momenteel met 9 van de 19 zetels de grootste fractie in de Voorster gemeenteraad en zal daarom als lijst 1 van de partij zijn tijdens de naderende verkiezingen op woensdag 16 maart 2022.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel