GB-kandidaten beantwoorden vragenvuur van mensen met een verstandelijke beperking

TWELLO – Kandidaten van de kieslijst van Gemeente belangen beantwoorden woensdagavond vragen van mensen met een verstandelijke beperking en mensen met niet aangeboren hersenletsel tijdens een speciale informatieavond in het gemeente huis.

Burgermeester Jos Penninx opende de bijeenkomst met een welkomstwoord en een oproep om te gaan stemmen. In de trouwzaal werd er geoefend met het invullen van het stembiljet in een echt stemhokje. In de raadzaal konden de belangstellende hun vragen stellen aan vertegenwoordigers van verschillende partijen die deelnemen aan de naderende verkiezingen.

FOTO: Edo Horstman sprak over het verkiezingsprogramma van GB: “Gelijke kansen voor iedereen vinden wij erg belangrijk. Eén van onze tien speerpunten is dat wij ons sterk maken voor het realiseren van gratis sporten voor basisschoolkinderen’’.

De belangstellende, die grotendeels wonende zijn bij De Passerel en Zozijn, kregen alle gelegenheid om hun vragen te stellen aan de lokale politicus.

Ton Banning (foto) vertelde als antwoord op een vraag dat Gemeentebelangen voor iedereen een luistert oor heeft, maar dat GB nooit valse beloftes doet. Wel garandeert hij dat onze partij altijd haar uiterste beste doet om jouw belangen te behartigen.

Gemeente Belangen is één van de zeven politieke partijen die meedoet aan de verkiezingen op woensdag 21 maart. Gemeente Belangen heeft in de huidige raad 7 van de 19 zetels en is de grootste politieke partij in de gemeente Voorst.

FOTO: Ook de traditionele gifts ontbraken niet op deze geslaagde avond.

Klik op de link voor de speerpunten van GB:   StemLokaal.nu

 

 

Reacties zijn gesloten voor dit artikel