Jeroen voor ’t Hekke nieuw raadslid voor Gemeente Belangen Voorst

GEMEENTE VOORST ► Jeroen voor t Hekke uit Twello is maandagavond benoemd tot raadslid voor Gemeente Belangen. Na controle van zijn geloofsbrieven legde hij (digitaal) ten overstaande van burgemeester Jos Penninx de belofte af.

 

Jeroen staat bekend als een actieve en betrokken inwoner van de gemeente Voorst. Voor ’t Hekke staat midden in de samenleving en heeft vele maatschappelijke taken vervuld als vrijwilliger in verschillende functies. Jeroen is momenteel gastheer van gasterij De Patron. De nieuwe man voor GB was tot op heden actief als bestuurslid en staat vanuit die rol al geruime tijd dicht hij de fractie.

WARM GB NEST

De 56 jarige Twellonaar kreeg de voorliefde voor Gemeente Belangen met de paplepel mee want An en Jo, Jeroens ouders, stonden naast de wieg van hem ook aan die van GB. Leden werven, contributie regelen, campagne mee voorbereiden, liters koffie zetten, niets was in huize voor ’t Hekke vreemd of te veel.

Jeroen voor ’t Hekke volgt Robert Bosch op die afscheid moest nemen van het raadlidmaatschap omdat hij wordt voorgedragen als wethouder in de gemeente Lochem. Bosch nam in dezelfde vergadering, na 7 jaar trouwe dienst voor zijn geliefde GB, ontslag om buiten de gemeentegrenzen zijn politieke carrière voort te zetten.

Gemeente Belangen Voorst heeft 9 zetels in de gemeenteraad en heeft daarmee de grootste fractie. Wij hopen dat Jeroen met plezier deze nieuwe functie mag bekleden en wensen hem veel succes.

 

Reacties zijn gesloten voor dit artikel