Raadsvergadering Voorst gaat door achter gesloten deuren

TWELLO – De aanstaande raadsvergadering van maandag 16 maart gaat door. Echter zijn toehoorders in verband met de maatregelen rond het corona virus niet welkom. Publiek en de achterban van Gemeente Belangen worden niet toegelaten, enkel de pers mag de zaal betreden. Zoals altijd wordt de vergadering later gewoon openbaar via audioverslag en besluitenlijst.

Het decor van deze raadsbijeenkomst is zo somber mogelijk. Handen zullen er niet geschud worden, omdat we ons houden aan de RIVM richtlijnen, elk fysiek contact zal gemeden worden.

De raadsleden van Gemeente Belangen zijn voorstander om de vergadering door te laten gaan, om te voorkomen dat bijvoorbeeld mensen die een bestemmingsplan hebben ingediend worden gedupeerd. Bij het vaststellen van de agenda wordt bepaald welke onderwerpen absoluut behandeld moeten worden en welke onderwerpen eventueel uitgesteld kunnen worden.

Het is de eerste keer dat de gemeenteraad vergadert in het tijdelijke gemeentehuis aan de Hietweideweg. Op de onderstaande foto’s is te zien dat de werkzaamheden voor de renovatie en verduurzaming van het gemeentehuis zijn gestart.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel