Gemeentebelangen verwelkomt verkiezingsbus Omroep Gelderland in Twello

TWELLO – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart, trekt Omroep Gelderland samen met de lokale omroepen van hot naar her. Zaterdagmiddag stond de rode verkiezingsbus van Omroep Gelderland samen met RTV Voorst op het Markplein in Twello. Namens Gemeente belangen debatteerde Edo Horstman over lokale verkiezingsthema’s.

In de bus is een studio gebouwd, buiten de bus was het een gezellige boel, met o.a. een muzikale bijdrage van muziekvereniging Cadenza. Geïnteresseerde inwoners van onze gemeente en lokale politici kregen het woord tijdens de live uitzending.

 

In het slotwoord van het radioprogramma vatte Edo Horstman kort samen wat de speerpunten zijn van GB: “Gemeentebelangen houdt niet van onduidelijke taal. Wij zijn een echte lokale partij. Wij maken ons o.a. sterk voor gratis sporten voor basisschoolkinderen. Liever sporten dan swipen, noemen we dat. Wij zijn voor de rondweg, wij strijden voor het behoud van vliegveld Teuge en willen dat de scholen in de kleine kernen in stand blijven. Ook het realiseren van meer jongerenhuisvesting is één van onze belangrijke verkiezingsthema’s’’.

 

 

 

Foto van links naar rechts: Partijvoorzitter Ton Bultman en de aanwezige kandidaten; Miriam Jansen-Greiving, Hans van der Sleen, Rein Hazelaar, Edo Horstman en Bjorn van Ekeren.

 

Klik op de link voor alle speerpunten en het partijprogramma van Gemeentebelangen  VERKIEZINGSPROGRAMMA

 

 

Reacties zijn gesloten voor dit artikel