UITNODIGING ALGEMENE LEDEN VERGADERING

Beste GB-leden,

Graag willen wij je hierbij uitnodigen voor onze jaarlijkse ledenvergadering op dinsdag 14 december aanstaande.

In de bijgevoegde agenda lees je dat wij naast een terugblik op de afgelopen raadsperiode vooruit willen kijken naar de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart 2022. In deze ledenvergadering zullen wij met trots ons verkiezingsprogramma en de  kandidatenlijst presenteren en voorleggen om vast te stellen. Je zult in het partijprogramma de kernwaarden van Gemeente Belangen Voorst weer herkennen: Lokaal, Sociaal, Ondernemend. Die kernwaarden heeft GB al jaren. Niet omdat het zo leuk klinkt, maar omdat daarmee precies het bestaansrecht van GB en de drive van GB-ers wordt weergegeven.
Ook delen wij graag ons campagneplan tijdens deze digitale bijeenkomst. Onze lijsttrekker verwelkomt je graag vanaf 19:30 uur met een welkomstwoord. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen tijdens deze digitale ledenvergadering. Liever hadden wij elkaar natuurlijk fysiek ontmoet, maar beperkende coronamaatregelen dwingen ons om dit op afstand te organiseren. Schrijf dus met hoofdletters in je agenda;

14 DECEMBER LEDENVERGADERING GEMEENTE BELANGEN!

AANMELDEN

Om onze ledenvergadering op de juiste wijze te organiseren vragen wij je vooraf aan te melden bij Jeroen voor ‘t Hekke per mail of telefoon. j.voorthekke@voorst.nl / 0640200090.
Voor aanvang ontvangt u een toegangslink voor deze teamsvergadering. Heeft u hulp nodig bij het inloggen of wilt u achteraf het verslag ontvangen? Laat het Jeroen horen, wij helpen je graag!

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING

  • Welkomstwoord van onze lijsttrekker.
  • Vaststellen agenda door partijvoorzitter Ton Bultman
  • Terugblik afgelopen raadsperiode door fractievoorzitter Robin Hafkamp
  • Politieke Highlights aanstaande verkiezing 2022
  • Toelichting nieuw verkiezing programma door Johan Homan en vaststellen.
  • Vooruitblik verkiezingscampagne door Bjorn van Ekeren
  • Vaststellen kandidatenlijst gepresenteerd door Hans van der Sleen.
  • Financiën GB met toelichting Kas commissie
  • Rondvraag

Meld je aan voor onze digitale ledenvergadering! Kan je er helaas niet bij zijn? Natuurlijk lees je het verslag in de volgende nieuwsbrief van Gemeente Belangen Voorst.

 

Reacties zijn gesloten voor dit artikel